Tutkimuksen mukaan suomalaisilla Pohjolan paras seksielämä!

Oletteko samaa mieltä?

Ruotsalaisen seksuaalivalistusjärjestön teettämän kyselytutkimuksen tulokset ovat suomalaisittain varsin mairittelevia, kertoo Business Insider.
 

46 prosenttia suomalaisista on pohjoismaisen kyselyn perusteella tyytyväisiä seksielämäänsä. Luku on Pohjoismaiden suurin.
Suomalaiset myös harrastavat muita useammin turvaseksiä.
Tyytymättömyyttä aiheuttavat liian vähäinen seksi, kumppanin puute sekä oman vartalon häpeily.
Ruotsalaisen seksuaalivalistusjärjestö RFSU:n kyselyn mukaan suomalaiset ovat pohjoismaalaisista tyytyväisimpiä seksielämäänsä. Suomalaiset myös käyttävät kondomia ahkerammin kuin muiden Pohjoismaiden asukkaat.
Kyselyn mukaan 39 prosenttia suomalaisista käyttää tavallisesti kondomia harrastaessaan seksiä. Kakkosena tulevat ruotsalaiset, joista 30 prosenttia käyttää ahkerasti kondomia. Suomalaiset pitävät muita useammin kondomeja mukanaan ja käyttävät niitä muita pohjoismaalaisia useammin, kun harrastavat seksiä uuden kumppanin kanssa.


Innokkuus käyttää kondomia ei kyselyn mukaan syö suomalaisten tyytyväisyyttä seksiin. 46 prosenttia kyselyyn vastanneista suomalaisista oli tyytyväisiä seksielämäänsä. Muualla tyytyväisiä oli vähemmän. Seksielämäänsä tyytymättömiä oli kyselyn mukaan 26 prosenttia suomalaisista. Muissa Pohjoismaissa osuus oli suurempi.
Seksikyselyn mukaan yleisimmät tyytymättömyyden syyt olivat liian vähäinen seksi ja kumppanin puute. Suomalaiset olivat myös usein tyytymättömiä siksi, etteivät viihtyneet omassa vartalossaan. Ruotsalaisille kehonkuva aiheutti harvemmin harmia.

Kommentit