Sinkku, kannattaa harrastaa edes satunnaisseksiä


Kaikki ihmiset kaipaavat jonkinlaista fyysistä läheisyyttä. Se antaa itsetunnolle sykäyksen, kun on hyväksytty ja rakastettu.  
Suomessa on jo yli miljoona sinkkutaloutta ja yksin elävien määrä vain kasvaa. Tämä tarkoittaa, että yhä useampi elää ilman toisen ihmisen läheisyyttä.
Vaikka yksinäisyys ei sinällään vaivaisi sinkkua, läheisyyden puute vaikeuttaa terveenä pysymistä.
On useita epidemiologisia terveystutkimuksia, jotka ovat osoittaneet, että ne ihmiset, joilla on säännöllisiä yhdyntöjä ja orgasmeja, ovat terveempiä.
Yksin elävä voi kärsiä läheisyyden puutteesta sekä sosiaalisesti että fyysisesti.
 Jos ihminen elää yksin, voi olla ystäviä ja työtovereita, mutta valitettavasti se tärkein sosiaalinen tuki löytyy yleensä sittenkin kotoa. Yleensä se on se puoliso, jolle voi puhua kaikki hankalat asiat ja saada henkistä tukea. Pelkästään kumppanin läsnäolo auttaa, Kontula toteaa.
Myös fyysisen läheisyyden puutteesta voi tulla ongelma.
Ihmiset ovat genetiikaltaan erilaisia, toisilla on vahvempi fyysisen seksuaalisuuden tarve.
Toisilla puute on isompi kuin toisilla samassa elämäntilanteessa. Kaikki ihmiset kaipaavat kuitenkin jonkinlaista fyysistä läheisyyttä: sitä että joku pitää hyvänä ja voi itse pitää hyvänä. Se on ihmiselle tärkeää ja tuo elämänlaatua. Seksi on siinä kruununa, että voi nauttia itse ja tuottaa toiselle nautintoa. Se antaa itsetunnolle sykäyksen, kun on hyväksytty ja rakastettu.

Yksin eläviä saattaa lohduttaa, ettei se seksielämä niin kovin kummoista parisuhteissakaan ole.”

Tutkimusten mukaan läheisyyden puute ei vaivaa vain yksin eläviä, vaan siitä kärsitään paljon myös parisuhteissa. Esimerkiksi lapsiperheissä, joissa vanhemmat ovat kiireisiä ja väsyneitä, seksin määrä on viime vuosina vähentynyt.
Itsetyydytyksellä tätä paljolti korvataan. Yksin eläviä tämä tutkimustulos saattaa lohduttaa, kun tietää, ettei se seksielämä niin kovin kummoista parisuhteissakaan ole.
Mutta ei kaikki sinkutkaan ilman seksiä elä.
Yksin elävistä kolmasosalla on tiivis parisuhde, vaikka eletään eri osoitteissa.
Tällaista suhdetta suositellaan muillekin yksin eläville:
Kannattaa aktivoitua, sillä kokemukset ovat pääsääntöisesti palkitsevia. Suhde tuo elämään vireyttä, on jotain mihin pyrkiä.
Arvotutkimusten mukaan parisuhde on tärkeyslistan kärjessä, se menee kirkkaasti taloudellisten asioiden ohi. Jos se kaivattu parisuhde ei toteudu, niin onhan se surullista. Jos siihen vielä yhdistyy heikko itsetunto, niin se voi aiheuttaa depressiivisyyttä.

Seksisuhteita löytyy mm.

 
SexPartner - rekisteröidy tästä ilmaiseksi

FlirtFair - rekisteröidy tästä ilmaiseksi

VictoriaMilan - rekisteröidy tästä ilmaiseksi

Lisäksi itse olen seksiseuraa löytänyt myös tältä ihan normi deittisivustolta tosi hyvin:

FirstDate - rekisteröidy tästä ilmaiseksi

Kommentit

  1. Kipeä ja tärkeä aihe. Olen se M42, joka kommentoi tuolla aiemmin tilannettaan. Allekirjoitan kaiken ylläolevasta tekstistä. Yksinäisyys ja hukkaan valuva elämä tuntuu palana kurkussa ja kivenä rinnassa. Ei edes uskalla ajatella mistä kaikesta on jäänyt paitsi. No, joiltakin asioilta on toki säästynytkin. On kuitenkin annettava itselle anteeksi menneisyyden virheet ja opittava rakastamaan itseä. Vain silloin voi tuntea, että on ansainnut onnen. Se, joka ei ota riskejä elämässä riskeeraa koko elämänsä. Tämän olen oppinut.

    Loppuun vähän kevyempiä ajatuksia. Muistan jonkun tutkimuksen, jossa väitettiin miehen sperman ehkäisevän naisilla masennusta ;) Yhdynnässä sisään lauettuna siis. Youtubesta löytyy aiheeseen sopiva laulu. Esittäjä: Liz Phair, Kappale: H.W.C. (eli Hot White Cum). Esittäjä teki kappaleen poikaystävälleen, josta joutui olemaan erossa :)

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Puolensa on kummassakin ja elämää on vielä paljon edessä, ja mahdollisuus kokea asioita. Ilman muuta suosittelen riskien ottoon, joskus saa siipeensä ja toisinaan voittaa. Ei se arki ja parisuhdekaan läheskään aina ja kaikilla kovin auvoista ole, ja puolensa on sekä sinkkuudessa että parisuhteessa. Kovasti sinulle onnea toivon ja kerrohan ihmeessä jos ja kun asiat muuttuu :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti