Saitteko (tai annoitteko) munaa pääsiäisenä?

Pääsiäinen meni kahdella tapaa munarikkaasti.

Ensin sukuloin vanhemmillani, serkuillani, isovanhemmillani, missä munia oli tarjolla piilotettuna ja suklaisessa muodossa (joo meillä toi piilotus on perinne vielä aikuisenakin :D), ja lepoa ja rentoutumista. Aivan ihana pääsiäinen!

Eilen illalla palasin kotiin, ja olin saanut tekstareita tältä ihanalta herrasmieheltä, jota siis tavannut muutaman kerran ja jonka tapasin seksisivustolla, ja jolta en ole sen kummemmin uskaltanut kysyä mitään, sillä pientä ihastumistakin on ilmassa, vaikka tämän piti olla vain seksiä. Mutta sitä se on, ja todella hyvää. Hän tuli eilen illalla, syötiin ja saunottiin, ja yö meni vähemmän nukkuessa ja enemmän seksiä harrastaen. On siinä vaan taitava ja naisen huomioiva mies! Että melko aarteita noilta seksipalstoiltakin löytyy! No hän lähti vasta tänä iltana, että kukapa tietää kehkeytyykö tästä jotain suurempaa..

Sinkkuudesta en siltikään ole luopumassa, syystä että nautin tällä hetkellä vapaudesta. Haluan kokea ja kokeilla seksiä ja eri miehiä, haluan elää villin sinkkuajan, jota muistella mummona kiikkustuolissa. Haluan oppia uusia temppuja ja tuottamaan nautintoa, ja tutustumaan eri miehiin ja heidän haluihinsa. Olen kyltymätön seksin suhteen, ja nyt sinkkuna otan irti sen kaiken, mitä on mahdollista saada.

Nautitteko te sinkkuudesta? Tiedän, että joku voi tämän tuomita, mutta elämä on. Juurihan Hesarin artikkeli kertoi että sinkkunaisen elämä on vain panemista, mutta en valita:

http://www.hs.fi/elama/a1427856169545?ref=hs-art-new-2

"Pakko saada sutinaa, Rönkkönen ajatteli keväällä 2009. Puoli vuotta aiemmin hän oli eronnut kuuden vuoden suhteesta. Rönkkönen oli 25-vuotias, ja siihen mennessä hänellä oli ollut elämässään kaksi seksikumppania. Sinä kesänä määrä moninkertaistui.
"Niin kuin monet pitkän suhteen jälkeen, minäkin halusin tietää kelpaanko, kun nyt olen markkinoilla."
Kyllä Rönkkönen kelpasi. Kun kaverit kysyivät, onko sutinaa, sitä oli tai ainakin yritys oli kova. Rönkkönen hermoili puhelin kädessä, miksi se ei vastaa tai muotoili treffipyyntöä edellisenä viikonloppuna kohtaamalleen miehelle. Olo tuntui tyhjältä, jos ei ollut ketään, ketä ajatella.
Viikonloppuisin toistui sama kaava: tavataan baarissa tai kotibileissä, lähdetään jatkoille, seksiä, suihku ja ulos.
Kun tätä oli jatkunut pari vuotta, Rönkköstä alkoi kyllästyttää. Pokailun tuoma jännitys ei enää ollut samanlaista kuin aluksi, eikä baari-illan jälkeen puolituntemattoman kanssa harrastettu seksi usein säväyttänyt."

Kommentit

  1. Löysin blogisi tänään ja koukutuin! :)
    Pitkä parisuhde takana ja ei todellakaan heti halua uutta. Mutta seksi - sitä ilman ei kyllä haluaisi olla.
    Mitä ajattelet ehkäisystä? Käytätkö kaikkien kanssa kumia vai miten hoidatte asian?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos :) Mukava kuulla että joku on samassa tilanteessa ja jaksa lukea näitä mun höpinöitä :). Mulla oli sama tilanne tuossa vajaa vuosi sitten. Pitkä parisuhde päättyi ja päätin, että ennen kuin vakiinnun haluan kokea villin sinkkuelämän, jota en ole ikinä kokenut!! Tässä sitä mennään eikä yhtään kaduta.
      Mulla on e-pillerit mutta tuntemattomien tuttavien kanssa kyllä sitä kumiakin käytetään...ja suosittelen ainakin yhdenyönsuhteissa käyttämään, jos on vakituisempi ja erittäin tuttu ja tietää ettei mitään ole, silloin on joskus lipsahtanut kumitta, mutta pääosin kyllä!
      Kerrohan kuulumisiasi :)

      Poista

Lähetä kommentti