Palstahiljaisuus johtui seksipaljoudesta!

Olen ollut palstahiljainen, syystä että, olen harrastanut seksiä. Bilettänyt, juhlinut, tanssinut, nauranut, bongannut miehen matkaan, harrastanut eläimellistä seksiä, seuraavana päivänä shoppaillut, käynyt kahvilla ja illalla tuli seksisivustolta tapaamani mies kylään, ja harrastin jälleen seksiä, ja jäi vielä yökaveriksi, joten sunnuntainakin sain... On ollut melko tyydytetty olo, ja aika rietas ja villi, olen antanut palaa ihan täysillä, kevät ja hormonit, kukat ja mehiläiset...nyt pannaan eikä pantata!

Mites teillä?

Kommentit

  1. Hiljaista kuten aina. Ikää 42 vuotta. Poikuus tallella. Ei koskaan edes suudelmaa tai yksiäkään treffejä. Eikä muutosta ole näkyvissä. En tiedä miten tästä suosta pääsisi ylös. Tosi pahalta tuntuu. Itsetunto romutettu jo nuorena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, että tuollaisen tunteen jälkeen on tosi vaikeaa lähteä hakemaan seksiä ja rakentamaan ihmissuhdetta. Oletko kokeillut nettipalstoja? Sieltä on aika helppo lähestyä ihmisiä, eikä kannata paljastaa liikaa kokemattomuuttaan. Haluaisitko enemmänkin seksiä vai parisuhdetta? Senkin mukaan kannattaa toimia, kyllä netistä seuraa löytyy ja ainahan tarjontaa voi ajatella myös yli Suomen rajojen, jos täällä ujostuttaa päästä "alkuun". Toivon sinulle parasta, koskaan ei ole liian myöhäistä!

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta. Täytyy kyllä myöntää, että en ole koskaan edes yrittänyt löytää naista. Lisäksi olen ollut kotona piilossa naisilta, joten hekään eivät ole voineet löytää minua. Olen juuttunut pessimistiseen ajattelumalliin, jolle ei oikeastaan ole edes perusteita. Olen pitkä, ok-näköinen, matala ääni jne. Ja ainakin työkaverit pitävät hyvänä tyyppinä. Kaipaan läheisyyttä joka päivä, mutta olen myös aika seksuaalinen. Ja esim. puhelinseksi ( ei maksullinen ) kiinnostaisi alkuun. Mitä nettipalstoja kannattaisi suosia?

      Poista

Lähetä kommentti