Voiko seksisivustoilta löytää vakituistakin seuraa?

Olen käyttänyt ihan seksitreffeihin pääosin sivustoja, joissa tavataan vain ja ainoastaan seksin merkeissä. Toki olen myös mm. Firstdaten kautta tapaillut ihan pelkän seksinkin merkeissä, joten periaatteessa tuo ei ole mikään rajoite.

Mutta viime torstaina tapasin päiväkaffeilla oikein unelmamiehen, siis seksuaalisesti sekä ulkoisesti herrasmiehen. Olemme viestitelleet sen jälkeen ja tapasimme viikonloppuna uudestaan. Seksi oli edelleen erinomaisen hyvää, mutta myös se muu puoli. Hän vaikuttaa taitavalta juttelijalta ja ottaa naisen huomioon, niin sängyssä kuin muuallakin. Tunnen jopa olevani hieman ihastunut. Mitään parisuhdetta en ole ajatellut sen kummemmin, mutta koska pelkkää seksiä kumpikin haki, en ole rohjennut kysellä naissuhteista ja perhesuhteista tarkemmin. Aika näyttää. Seksi vaan on lähes täydellistä, niin etten haluaisi ihan hevin luopua.

Voiko seksisivustoilta löytää vakiseuraa? Tai onko kellekään käynyt niin?

Kommentit

  1. Moni deittailee ja harrastaa seksiä huvikseen niin kauan kunnes jotain vakavasti otettavaa osuu kohdalle. Uskon, että kaikille on mahdollista rakastua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän sen juuri on. Kun rakastuu, se on jalat alta. Siihen asti on helppo deittailla ja harrastaa seksiä muiden kanssa, mutta kun olet rakastunut, asiat muuttuu! Onhan se mahdollisuus rakastua siihen yhden yön panoonkin, hienoa jos tunteista tulee molemminpuolisia!

      Poista

Lähetä kommentti