Seksiä varatun vai vapaan kanssa?

Keskustelupalstoilla on tullut hieman negatiivista palautetta koskien seksiä varattujen kanssa. Kerronpa nyt teille miksi moraalini antaa periksi.

Aloitin seurustelusuhteeni 13-vuotiaana ja olen seurustellut koko ajan 26 ikävuoteen asti. Vietän siis elämäni ensimmäisiä sinkkuvuosia ja aion ottaa niistä kaiken irti. Suhteissa en pettänyt mutta seksiä ei ollut mielestäni tarpeeksi. Siksi olen päättänyt nyt sinkkuna antaa itselleni luvan nauttia seksistä täysin rinnoin ja niin paljon kuin haluan. Jos rakastun, se on menoa sitten, mutta nyt haluan elää hurjaa, vapaata, villiä elämää.

Löydän kyllä seuraa livenä, mutta jostain syystä olen koukuttunut kirjoitteluun, rivoihin juttuihin kuin esileikkinä. Sinänsä on aivan sama, onko vastapuoli vapaa vai varattu, seksi voi olla hyvää tai huonoa kenen kanssa tahansa. Mutta varatun kanssa se on sitä itseään, pelin henki on selvä, nautitaan seksistä eikä kumpikaan odota sitoumuksia suhteelta. Pannaan ja saadaan!

Onhan se toki ns. Väärin olla varatun kanssa, mutta en jaksa stressata kaikkia maailman suhteita. Vastuu on omasta suhteesta jokaisellaan itsellään. Nautitaan me seksistä jotka halutaan!

Kommentit

  1. Olet sinisilmäinen, jos uskot, että kaikilla varatuilla on seksitön liitto. Uskottomuuteen on monia syitä, monelle mm. yksi naine ei vain riitä..

    Martina Aitolehti on hyvä esimerkki, sinulle. Nuorena lapsettomana hän ilakoi salarakkaana, jollaisena saapui myös julkisuuteen, kiss-and-tell. Vesa Keskisen tuolloinen vaimo tuli nöyryytetyksi koko kansan edessä, pari erosi. Kun MA meni naimisiin ja sai lapsen, hän petti itse aviomieistään, jäi kiinni ja ero tuli. Uuden miehen kanssa syntyi toinen lapsi. Nyt mies petti Martinaa.
    MA ei kovin onnelliselta viime kesänä, ei vielä tänään, kuvissa näytä. Hän antoi miehelle anteeksi. Luuletko, että miees lopetti pettämisen?
    MA on hyvä esimerkki sinulle, että ykköskaunotarkin, ja vapaan seksin suuri ylistäjä itse aikoinaan, voi tulla petetyksi.

    Elämällä on tapana jakaa julmaa oikeutta. Tiedät sen itse sitten, jos raskaana ollessa tai paikat synnytyksestä kipeänä löytäisi tulevan aviomiehesi toisen naisen kanssa

    Älä tee toiselle sitä, mitä et halua itsellesi tehtävän -mummon viisaus.
    Vapaita komeita sinkkumiehiä pitäisi sinun ikäluokassasi olla valittavissa vaikka kuinka paljon, kaikilla deittipalstoilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuo oli kyllä fiksusti sanottu. Eihän se hyvältä tuntuisi, eikä minusta se ole hyväksyttävää, jos kotona on esim. pieni vauva ja vaimo ei jaksa. Jonkinlaista pidättäytymistä pitää miehenkin kestää. Tämä on vähän kaksipiipuinen juttu. Toiset kertovat olevansa avoimessa suhteessa, mutta totuuttahan minä en tiedä.

      Pakko sanoa, että sait minut kommentillasi ajattelemaan!

      Poista
    2. Kiitos että ymmärsit. Varatut miehet ovat kamalia myös sitä oikeaa rakkautta etsiville sinkkunaisille (valehtelevat olevansa vapaita) ja 16-18-vuotiaille nuorille ja sinisilmäisille tytöille, joita he myös houkuttelevat rahalla, vaikka se on rikos, myös vaikka tyttö itse rahaa pyytäisi.
      Toivoisin, että pohtisit varattu-naissinkku -dynamiikka yhä ja tekisit sitten postauksen, jossa on asiaa. Toivoisin, että poistaisit pettäjäsivustojen mainokset ja ylistämisen sivuiltasi, jotta et houkuttelisi kokemattomia nuoria tyttöjä mukaan väärään.

      Muuten, lycka till ja iloja, sinkkumiesten kanssa, valitsemallasi tiellä. Muista aina OMA TAHTO. Älä ota rahaa vastaan, koskaan, ei edes lahjojen muodossa. Se on tapa, jolla mies ylijyrää oman tahtosi. Kun annat siimaa rahalle, annat sitä yhä useammin. Lopulta olet ylijyrätty, moraalissasikin, niin, että huomaat olevasi mukana jossain itsellesi vastenmielisessä. Ehkä seksuaalisesti hyväksikäytettynä. Deittailevat miehet jakavat rahaa vastaanottavien naisten profiilit toisilleen, maine menee ja seksihullut tulevat kimppuusi.

      Poista
  2. Avioliitossa seksiin tarvitaan kaksi. Varmaankin usein naisen haluttomuus johtuu juuri väsymyksestä. Evoluution seurauksena nainen on se joka lopulta pitää kodin kasassa ja siksi juuri rakastan suomalaisia naisia eniten maailmassa. He ovat itsenäisiä, osaavat yhdistää vastuun kodista, omasta työstään ja ovat hillittömän seksikkäitä parhaimmillaan omana itsenään.

    Olen itsekin pettänyt juuri silloin kun vaimoni kantoi suurimman vastuun kahdesta lähekkäin syntyneestä vauvasta. Muutoin olen kantanut suuremman vastuun myöhemmästä kasvattamisesta ja läsnäolosta.

    Meidän tilanteessa pettäminen piti minut energisenä eikä mielestäni mennyt hukkaan. Itse en ole enää vuosiin välittänyt huolehtia vaimoni mahdollisista ulkosuhteista. Ajattelen niitä vain virkistävinä lisinä elämään. Alkuun olin hyvin mustasukkainen juuri kompuroivan seksisuhteemme vuoksi. Tuntui, että vaimo ei ota minun seksiäni tosissaan ja pelkäsin hänen tyydyttävän oman seksinsä muualla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisin ajattelevat eroisät, jotka petti raskaus/vauva-aikana, kärysivät, ero tuli ja päälle vieraantuminen omaan lapseen.

      Toisin ajattelevat eroäidit, joille selvisi isin pettäminen naisen elämän tärkeimpänä ajankohtana, silloin kun mies oli poissa kodista, juuri kun nainen ja perhe tarvitsi.

      Toisin ajattelevat sinkkunaiset, he pötkisivät pakoon, jos kuulisivat, että vaimo on viimeisillään tiineenä -siihen lopahtaisi monen hienon naisen seksihalut kerrasta.

      V**a miehet jotka hehkuttaa, kuinka hienoa pettäminen on -itselle. Ei yhtään älykästä lausetta osata lausua siinä, mitä kärsimyksiä pettävät miehet aikaansaavat, muiden ja lastenkin elämässä.

      Poista

Lähetä kommentti