Se Oikea

Onko hän Se Oikea?

Kukaan ei ole täydellinen, se tiedetään. Jos mies jättää sukat lojumaan lattialle tai pyykit koneeseen, hän silti voi olla huomaavainen ja romanttinen. Mistä sitten tietää, että se oikea saattaisi olla juuri hän? Tee muutama testi ja tiedät, kannattaako häneen sitoutua.

1. Herrasmies? Herrasmiehet eivät ole hävinneet, vaikka jotkut niin väittävätkin. Katso, tekeekö mies pieniä asioita vuoksesi kohteliaisuudesta: aukaisee sinulle oven, auttaa sinut ravintolassa istumaan ja niin edelleen. Ne ovat pieniä asioita, mutta kertovat paljon ihmisestä ja hänen kasvatuksestaan.

2. Ystävä? Hyvä parisuhde vaatii hyvän ystävyyssuhteen. Ystävyys ei katso ulkonäköä ja se kestää, vaikka ihmiset harmaantuvat. Ystävyys tarkoittaa myös yhteistä huumoria. Kysy itseltäsi, viihtyisitkö miehen kanssa jossakin todella tylsässä paikassa, vaikkapa pankin jonossa? Jos hän on hauska ja saa sinutkin tuntemaan itsesi hauskaksi, hänestä voi olla ainesta.

3. Järkevä rahan kanssa? On tutkittu ja todistettu fakta, että raha on syynä useissa avioeroissa. Sinun tulisikin miettiä aluksi, miten itse kulutat rahaa. Oletko heräteostelija? Entäpä mies? Osaako hän käyttää rahaa järkevästi ja vastuullisesti? Tärkeintä on, että pystytte hyväksymään toistenne rahankäytön. Rahasta piittaamattomuus ja sen käyttö impulsiivisesti voi aiheuttaa suuria ongelmia parisuhteessa.

4. Perhearvot ja uskonto? Haluatteko te molemmat lapsia? Siitä on syytä ottaa selvää aikaisessa vaiheessa, sillä perheen perustaminen on usein liikaa parisuhteelle, jos kissa nostetaan pöydälle yllättäen. Myös uskontojen erilaisuus voi olla esteenä täysipainoiselle suhteelle, sillä uskontoihin kuuluu yleensä perustavanlaatuisia arvoja, joista ei voida tai haluta päästää irti.

Siinä muutama tärkeä tekijä, mitkä olisi hyvä olla kunnossa, jos ajattelet, että kumppani voisi olla juuri Se Oikea.

Kommentit