Paljon puhetta herättäneet pettämissivustot

VictoriaMilan, Flirtfair, Sexpartner.fi ja monet muut mainostavat salaista seksiseuraa, jossa et jää kiinni miehellesi tai vaimollesi, osa paheksuu näitä palveluja, osa käyttää. Jotkut voivat pitää moraalisesti väärinä, toiset taas pitävät hyvänä. Jos kotona ei seksiä saa, eikä vaimoa/miestä se kiinnosta, mutta toisaalta syystä tai toisesta ei erokaan tule kyseeseen, näillä sivustoilla ollaan vain ja ainoastaan seksiä varten. Ne todelliset rakkauden etsimiset tapahtuu muita reittejä. Jos rehellisesti PANETTAA, rekisteröidy johonkin noista ja seksiä kyllä luulisi löytyvän.

Itselläni on vaan hyvät fiilikset näistä. Tykkään harrastaa myös ns. salaista seksiä, ja ihan oikeasti näiltä sivustoilta löytyy todella taitavia kumppaneita. Mitään muuta vaatimusta ei ole kuin hyvä seksi, sitä on jokainen vailla. Ja varatut ovat usein taitavia, onhan siihen syynsä miksi eivät kulje vapailla markkinoilla. Minä olen rekisteröitynyt jokaikiseen, ja viestejä ja tarjouksia pukkaa, silloin tällöin valitsen sopivan ja ollaan sitten tavattu milloin missäkin. Koska tämä on salaista, niin usein jopa hotellihuoneessa. Ja taivaallisia rakastajia on löytynyt, joskus olen hieman jopa ihastunutkin.

Jos moraalisi antaa periksi, suosittelen kokeilemaan!

Kommentit

  1. Toimii vain naisille. Sivuston profiileista on 99.9% miehiä, ja noista naisten 0.1% osuudesta 90% on järjestelmän feikkiprofiileja. Mutta... on siellä muutama oikeakin nainen. On vain vaikeampaa löytää heidät, kuin se kuuluisa neula siitä heinäsuovasta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti