Myin pilluani

Kokemushan sekin, eka kerta ilotyttönä. Ei ollut tarkoitus harrastaa seksiä, mutta entinen tuttuni väenväkisin halusi ja lupasi maksaa minulle siitä. Ensimmäinen kerta näin. Niin, eihän se huonoa ollut. Pano siinä missä muutkin panot. Mutta kyllä se vähän halvalta tuntui. Minä olin huora, ja sitä mieskin hoki. "Huoraa huoraaa". Muuten tuntui ihan hyvältä, mutta luulen että panokaverit tulkoon varattuina Victoria Milanilta : Hanki salasuhde. Hanki enemmän ja parempaa seksiä. Tai vastaavista paikoista. Ilmaista himoa mieluummin. Ehkä. Maksaisitko sinä seksistä? Vai onko ilmainen pano parempi? Himokas nainen aidosti maksutta?


Tämän kaiken jälkeen kirjauduin tänne: Liity ilmaiseksi! www.firstdate.fi. Jospa löytyisi sellainen hellä seksikäs mies, jota jaksaisin katsella pidempäänkin, ja joka jaksas katsella minua. Olisitko Sinä siellä? (En voi paljastaa itseäni tässä...muuten suoratkin yritykset kiinnostaisi, mutta haluan olla anonyymisti täällä)






Tuossa pari muutakin vaihtoehtoa:

www.eliittikumppani.fi

Kommentit

  1. Kyllä maksaisin ja kerran olen kokeillut. Rahoitin nuorta fiksua tyttöä. Ei toiminut, koska hän jännitti liikaa ja minua säälitti.

    Ihan vaan leikkimielellä ja toisaalta olen aikoinani ollut itse persaukinen ja olisin tarvinnut rahaa. Olisin mielelläni ollut gigolo. Haaveilin vanhemmista naisista muutoinkin - puhumattakaan nuorista.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti