Mikä saa sinut kuumaksi? Näin saat miehen kiihottumaan!

Miten teillä vietetään viikonloppua? Onko sutinaa tiedossa makuukammarissa tai sen ulkopuolella?

Itse olen edelleen niin fiiliksissä eilisestä, ja niinpä tuntuu olevan vastapuolikin, kun ihania ja kuumia viestejä olen saanut. Enpä uskonut yksien seksipalstalla sovittujen treffien tuovan eteeni näin mahtavaa miestä. Hyvää ja upeaakin seksiä on tullut harrastettua toki ennenkin, mutta tämä oli kokonaisvaltaisesti täydellinen kokonaisuus.

Mikä saa sinut kuumaksi? Eilisestä on pakko sanoa, että vaikka tavataan sovitusti pelkän seksin merkeissä, oli hieno ele nauttia yhdessä lasilliset, jutustella ja tutustua ja sitä kautta lämmitellä, samoin jälkihoito oli kerrassaan mahtavaa, löhöilyä ja jutustelua. Ei siis pelkkää "himokkaasti kiinni kuin sika limppuun ja sen jälkeen good byet".

Tässä seuraavassa Cosmopolitanin listaamat 20 parasta tapaa kiihottaa miestä.
Olipa kyseessä poikaystäväsi, rakastajasi tai aviomiehesi – näistä hän tulee tykkäämään!
  1. Seiso takana ja hyväile häntä

    Varma tapa kiihottaa miestä! Kun seisot hänen näkymöttämissään, on tilanteessa pientä jännitystä ja mystiikkaa. Samalla kätesi hyväilevät hänen penistään samassa asennossa kuin jos hän itse masturboisi!
    Lisää jännitystä suutemella hänen niskaansa tai kuiskimalla tuhmuuksia hänen korviinsa.
  2. Sido miehen silmät

    Tästä kiihottuu lähes jokainen mies!
    Käytä jotain vaatetta, silmälappuja tai oikeaa seksikaupasta ostettavaa blindfold-silmäsidettä. Kun silmät ovat peitettynä, tuntoaisti vahvistuu ja jokainen pienikin hipaisu tuntuu orgastiselta.
    Voit eksperimentoida vapaasti: Hiero hänen penistää käsilläsi ja rinnoillasi, grindaa hänen sylissään, hivelä häntä hiuksillasi ja näyki hänen korviaan. Kaikki on sallittua!
  3. Hiero hänen takamustaan

    Mies kiihottuu tästäkin! Tosin suosittelemme, että takamuksen hieronta tehdään samalla, kun otat häneltä suihin.
    Miehen väliliha on herkkä ja takamuksen hieronta lisää hekumaa mm. lisääntyneen kosketuksen takia.
  4. Esittele kroppaasi

    Mies kiihottuu katsomisesta. Kiihotat miestä itsevarmuudellasi – ja kun olet täysin alasti hänen edessään, hän tietää, että haluat häntä.
    Unohda peiton alle piiloutuminen ja puolivaatetettu seksi. Ole alasti!
    Mietin varmaan, mistä tiedät mitä laittaa päälle ennen riisuutumista? Sillä ei ole väliä! Kunhan riisut vaatteet ja olet itsevarma.
  5. Ole päällä

    Miehet rakastavat sitä, että nainen on päällä! Asento on kiihkeä ja siinä pääsee helposti lähelle.
    Samalla sinä voit kontrolloida hänen tuntemuksiaan – ja voit kiusata häntä, kun hän on lähellä orgasmia.
  6. Ole raju

    Poikaystäväsi, aviomiehesi tai rakastajasi kestää sen kyllä. Ota hänestä kunnolla kiinni, näyki vähän ja upota kyntesi hänen selkäänsä. Hän tuntee olonsa halutuksi, kun sinä olet kiihottunut.
  7. Käske kädet pois

    Kiusaaminen on seksikästä. Mies haluaa koskea sinua – joten käske hänen pitää kädet sivuilla ja anna hänen koskea sinuun vain huulillaan. Voit samalla itse hivellä häntä kiusoittelevasti ja näyttää, mistä kaikesta hänen kätensä jäävät paitsi.
  8. Miehen G-piste

    Kyllä, miehellä on oikeasti sellainen. Aina sitä ei kutsuta G-pisteeksi, mutta periaatteessa miehen eturauhanen on todellinen nautinnon nappula.
    Helpoin tapa kiihottaa miehen G-pistettä on painaa kaksi sormea miehen välilihan päälle (iho anuksen ja kivesten välissä) ja hieroa kevyesti. Rajumpi tapa on tunkea sormet miehen perseeseen ja hieroa kohti penistä, mutta tätä ei kannata ehkä ilman lupaa tehdä.
  9. Käytä jääpaloja

    Vanha leffoistakin tuttu tapa. Kylmä tuntuu jännittävältä – ja helpoin tapa käyttää kylmää hyväksesi on hivellä miestäsi jääpaloilla. Värinä ja jännitys on käsin kosketeltavaa.
  10. Käske hänen ottaa rennosti

    Outo otsikko… Mutta välillä mies tykkää siitä, kun sinä teet työt. Kun hän ei tee töitä, voi nautintoon keskittyä 100-prosenttisesti.
    Anna hänen maata selällään sängyssä (tai sohvalla rennosti), ota tukea hänen reisistään ja ratsasta hänet orgasmiin asti.
  11. Saa hänet anomaan lisää

    Kiusaa häntä todella hitaasti – TODELLA hitaasti. Silitä hänen selkäänsä, liu’uta kättäsi hitaasti kohti hänen alushousujaan, käy vain sormen kärjen verran housujen sisällä ja siirry takaisin ylöspäin. Hymyile välillä ja toista. Anna hivelyn välillä edetä penikseen asti ja äännähdä samalla hieman.
    Kun mies ei tiedä, koska siirryt oikeasti peniksen kimppuun, hän kiihottuu odottamisesta. Mitään parempaa kuin odottava jännitys ei olekaan.
  12. Unohda 69 – muista 77

    69 on kovaa työtä molemmille. Asento ei ole helppo ja jos olette eri pituisia, et oikein tiedä mihin kukin osuu.
    77 on paljon parempi vaihtoehto.
    Asento 77:ssa olette kyljellänne, mies takanasi. Vähän kuten perinteisessä lusikassa, mutta tällä kertaa sinä kiedot ylemmän jalkasi hänen päällimmäisen jalkansa ympärille ja vedät hänet lähemmäs. Työnnä takapuoltasi häntä kohti ja anna hänen tunkeutua sisääsi.
    Kun hän on sisälläsi, suorista jalkasi 45 asteen kulmaan ja mies tekee samoin. Pidä jalat silti yhdessä sitoutuneena (jalkasi on yhä hänen jalkansa ympärillä).
    Tässä asennossa hänen peniksensä osoittaa sinun G-pistettäsi kohti.
    Kerro miehellesi tämä – hän nauttii, kun tietää osuvansa sinun G-pisteeseesi.
  13. Ota toinen kierros

    Kerro poikakaverille, rakastajalle tai aviomiehelle, että hän oli aivan loistava. Haluat toisen kierroksen. Et saa tarpeeksesi.
    Tämä boostaa miehen egoa loistavasti – ja egoboosti kiihottaa aina.
  14. Viettele hänet

    On sinällään aivan sama oletteko olleet yhdessä jo 20 vuotta vai oletteko tavanneet tänään. Itsevarmuutesi on seksikästä.
    Vittele siis miehesi sanoilla ja teoilla. Voit todeta vaikkapa, että “haluan seksiä kanssasi juuri nyt” tai “haluan tuntea sinut sisälläni”. Viettelyn voi aloittaa jo aiemmin päivällä vaikkapa tuhmilla tekstareilla tai vinkkaamalla illan seksistä – “Haluan illalla antaa sinulle elämäsi parhaan suihinoton”.
    Kun hän tietää, että haluat häntä ja olet itsevarma – hän antaa sinulle ihan mitä vain.
    ps. Seksikäs alusasu ei haittaa ollenkaan.
  15. Käytä seksileluja

    Seksilelut ovat mielenkiintoisia – ja niiden avulla miestä on helppo kiusoitella. Käytä esimerkiksi käsirautoja, seksikkäitä asuja (rooliasut ovat HOT) tai hyväile hänen penistään vibraattorilla.
  16. Ottakaa suihku

    Vesipisarat vierivät sensuellisti pitkin alastoman vartalosi muotoja. Miestä kiihottaa niin sinun näkemisesi kuin veden tuntuma.
    Voit aloittaa suihkun astumalla miehesi taakse ja hieromalla känen penistään tai kiveksiään hitaasti.
  17. Syvemmälle lähetyssaarnaajassa

    Nosta polvesi kohti rintaasi ja ota käsilläsi kiinni takareisistäsi. Jos olet tarpeeksi taipuisa, aseta nilkkasi hänen olkapäilleen ja anna hänen työntyä niin syvälle kuin mahdollista.
  18. Vaihda paikkaa

    Harrastatteko seksiä aina samassa paikassa? Vaihtelu virkistää!
    Siirry sängystä sohvalle, parvekkeelle, pesukoneen päälle, saunaan, autotalliin, autoon tai vaikka keittiön pöydälle. Seksiä voi harrastaa missä vain – miksi aina päätyisitte sänkyyn?
  19. Kuorruta hänet

    Suklaan ja kermavaahdon käyttäminen on vanha temppu, mutta se toimii!
    Levitä miehesi vartalolle (myös penikselle saa levittää) suklaakastiketta, Nutellaa, juoksevaa hunajaa tai kermavaahtoa.
    Myös shottien juominen toistenne navoista on seksikästä!
  20. Seksiä seinää vasten

    Pyydä miestäsi ottamaan sinut villisti seisten – niin, että olette kasvotusten. Tässä asennossa hän on vahvassa dominoivassa roolissa, sillä sinä olet selkä seinää vasten.
    Moni mies kiihottuu vallasta. Anna hänelle valtaa. Purista jalkasi hänen lantionsa ympärille ja anna hänen katso, kun rintasi pomppivat joka työnnöllä.

+1 Oletko vähän villimpi?

Tiedät jo, mistä mies kiihottuu? Haluat silti kiihottaa miestäsi jollain uudella tavalla?
Jos haluatte jotain vielä villimpää, voitte aina hakea kolmannen henkilön tai toisen pariskunnan mukaan seksileikkeihinne.
Tähän parhaiten sopii Sexpartner.fi tai Flirtfair.fi – liity nyt ilmaiseksi! , joissa on niin sinkkuja, pareja kuin varattujakin etsimässä jos jonkinmoista panoseuraa. Ja kokemuksesta voin kertoa, että ihan mieletöntä seksiä on mahdollista saada! Jos olet sinkku, vaihda oma käsi aitoon pilluun tai kyrpään, seuraa on helppo löytää ympäri Suomen, ja kaikilla on sama mielessä, päästä nussimaan ja kunnolla! AAH!



        

Kommentit