Mies, näin viettelet naisen 10 minuutissa

Miesten lehti Men´s Healthin mukaan naisen voi vietellä näillä opeilla kymmenessä minuutissa.
Lehti suosittelee lähestymään naista itsevarmasti. Ei kannata teeskennellä törmäävänsä häneen vahingossa. Rutgersin yliopiston antropologi Helen Fisherin mukaan miehet kohtaavat toisensa yleensä sivuttain ja välttelevät asettautumista suoraan vastakkain. Sen sijaan naiset kohtaavat vastatusten ja katsovat toisiaan silmiin.

Esittäytyessä kättely on olennaisessa osassa.

Hyvä kädenpuristus ei vie suoraan naisen sänkyyn, mutta huono kädenpuristus voi saada naiselta tuomion. Alabaman yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan heikosti ja nihkeästi kättelevää pidetään ujona ja neuroottisena. Kättele siis napakasti, mutta älä murra naisen luita.

Mies voi myös yrittää muuttaa ääntään ”viettelevämmäksi”. Skottitutkijoiden mukaan viehättävinä pidetyt naiset suosivat syvä-äänisiä miehiä. Työnnä ääntä ulos pallealla, älä kurkulla.

Iskurepliikiksi Men’s Health suosittelee kommenttia, joka huomio naisessa jonkin yksityiskohdan. Voi esimerkiksi kehua, miten mukavilta naisen ystävät vaikuttavat ja kysyä, miten nainen on heihin tutustunut. Tällainen kommentti luotaa heti myös naisen menneisyyteen. Kiinnostusta voi osoittaa verbaalisilla äänteillä ja pään nyökytyksillä.

Keskustelussa itseään ei pidä kehua liikaa, muttei myöskään aliarvioida. Naiset nimittäin kuuntelevat tarkasti statuksesta ja vauraudesta kertovia viestejä. Jos mies puhuu naisen kanssa samalla tahdilla, nainen pitää tätä älykkäänä ja ystävällisenä Marylandin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan.
Toisiinsa viehtyneet mies ja nainen toistavat peilikuvana toistensa kehonkieltä. Ei kuitenkaan kannata imitoida liian innokkaasti. Naisen kosketukseen kannattaa vastata suhteellisen nopeasti. Hyvä paikka koskettaa on esimerkiksi kyynärvarren sisäpuoli.

Kun mies on tehnyt hyvän ensivaikutelman, nainen alkaa alitajuisestikin etsiä merkkejä siitä, millainen kumppani mies olisi makuuhuoneen puolella. Erityisesti nainen etsii hellyyden merkkejä, väittää Helen Fisher. Miehen kannattaa osoittaa hellyytensä pienillä eleillä: esimerkiksi viinin valinnassa ja sen maun arvioinnissa tai tavassa pitää darts-tikkoja kädessään. Hienostuneiden makumieltymysten esiintuominen saattaa viedä jopa makuuhuoneen puolelle.

Kommentit