Kevättä rinnoissa!

Auringon paistaessa ja kevään koittaessa ihmisenkin hormonitoiminta muuttuu pariutumista etsiväksi... tänään tuli tunne että on pakko saada!! Ensin vähän aamuseksiä ja hierontaa ja orkut itseni ja dildon kanssa, ja sitten seksisivustoille iltaseuraa hakemaan! Saa nähdä kuinka onnistaa?

Tuleeko teille muille keväisin ns. kiimaisempi aika? Minulla ainakin hormonit hyrrää kunnolla ja katseet kiinnittyvät mitä komeampiin uroksiin, haluttaisi ja panettaisi melkein koko ajan.


Mutta onneksi tätä varten on omat kädet sekä nettideittisivustot, ei tarvii naisen mennä tyrkylle minnekään, siis ei tarvitse tälläytyä ja mennä vaikka baariin etsimään miestä, kun tämä nykypäivä on niin helppoa!

Listaan vielä nimenomaan seksiseuraa etsivälle parhaat apajat:

Löydä seuraa, joka etsii samoja asioita kuin sinä! Rekisteröidy Sexpartneriin ja lähde treffeille!

"Sexpartner on deittipalvelu, joka tarjoaa miehille ja naisille mahdollisuuden etsiä jotan muuta kuin pitkäaikaista parisuhdetta. Sexpartnerin avulla palveluun rekisteröityneet voivat täydentää eroottista elämäänsä ja tavata ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita samoista asioista. Palvelua käyttävät uusia suhteita etsivien lisäksi sinkut, jotka haluavat toteuttaa fantasioitaan ja parit, jotka haluavat raottaa verhoa uusiin yhteisiin seikkailuihin."

Löydä aitoa seksiseuraa Flirtfair.fi

Flirtfair on deittipalvelu, joka on suunnattu seksiseuraa – ei parisuhdetta - etsiville naisille ja miehille. Palvelun käyttäjissä on niin sinkkuja, jotka haluavat toteuttaa fantasioitaan kuin pareja, jotka haluavat piristää seksielämäänsä kokeilemalla jotain uutta. Flirtfairiin rekisteröityy päivittäin 2500 uutta jäsentä (maailmanlaajuisesti) ja käyttäjiä on tähän mennessä jo yli 3 miljoonaa.


Hanki salasuhde. Hanki enemmän ja parempaa seksiä.

VictoriaMilan. Jos ei haittaa, että kumppani on varattu.

Nämä siis pelkkään seksinnälän tyydytykseen. Ei parisuhdetta etsiville.

NETISTÄ HAETAAN HELPPOA SEKSISEURAA:

Iltalehden erotutkimuksessa haastateltiin yli 3 000 keski-ikäistä miestä ja naista 2003-2013 välisenä aikana. Tutkimuksessa kumpikin sukupuoli listasi eron syitä ja aiheuttajia. Uskottomuus nousi kummankin erolistan kärkeen.

Olen tehnyt profiilin kahdelle sivustolle. Olen tavannut kahta miestä, mutta en ole pystynyt miestäni pettämään. Vielä.
Iltalehden nettikyselyyn vastannut nimimerkki Sonja pukee sanoiksi monen parisuhteessa elävän tarinan. Netin deittisivustoilta haetaan seksiseuraa tai vain jännitystä elämään.
Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja, seksuaalieetikko Tommi Paalasen mukaan ihmiset lähtevät sivusuhteisiin ja syrjähyppyihin varsin yksinkertaisista syistä.
- Parisuhde saatetaan kokea rajoittavaksi, ja sen rinnalle haetaan jotakin muuta. Uskottomuussivustolla olevat ihmiset ovat liikkeellä samoilla tarkoitusperillä. Kun potentiaalinen seksikumppani tiedetään varatuksi, sivusuhteessa tai syrjähypyssä voi keskittyä vain seksiin. Monesti se voi olla varsin vapauttavaa.


Aidan toinen puoli
Paalasen mukaan aidan toiselle puolelle kurkkimista ei pitäisi tuomita niin jyrkästi, sillä ihmisellä on luontainen kyky tuntea seksuaalista vetoa ja ihastua samanaikaisesti useisiin ihmisiin.
- Kukaan ei ihmettele, jos sinkku tapailee tänään yhtä ja huomenna toista tai deittailee samanaikaisesti useamman kanssa. Parisuhteessa olevilta ihmisiltä oletetaan, että kiinnostus muita ihmisiä kohtaa lakkaa papin aameneen, ja siksi syrjähyppy koetaan usein parisuhteen kannalta fataaliksi teoksi.
Paalasen mukaan pettämisen ei tarvitse automaattisesti tarkoittaa eroa. Yleensä siihen ajaudutaan pettämisen julkitulon aiheuttamien ulkopuolisten paineiden takia.
- Jos asioista puhuttaisiin avoimemmin, syrjähyppy tai sivusuhde ei tulisi kenellekään yllätyksenä tai olisi niin dramaattinen asia kuin miksi se nykyisin leimataan.

Mitä olette mieltä?

Kommentit