Jestas mitkä päiväkaffeet

Olen melkein lovena. Mitkä mahtavat treffit! Sitä itteensä. Täälläkin mainostetulta deittisivustolta olen hakenut ihan kuumaa seksiseuraa ja tänään tapasin erään, jonka kanssa jokunen viesti tullut vaihdettua...ja HUH!

Näimme erään hotellin aulassa, jossa hän tarjosi minulle lasin viiniä ja ensin rupattelimme mukavia, hän oli oikein ihana, kalju herrasmies. Siitä sitten yhteistuumin siirryimme meille varattuun päivähuoneeseen, ja jestas, olipa kerrassaan kaikki upeaa, niin suudelmat, puheet, teot, taidot, niin suun, käsien kuin sen itsensä käyttö. Olin ihan sekaisin himosta ja halusta, ihan mahtava mies. Tämän haluan käsittelyyni toistekin! Seksin jälkeen vielä makoilimme pitkään ja juttelimme kaikesta maan ja taivaan välillä. Mieletön gentlemanni ja taitava rakastaja, naisten märkä päiväuni. Olipa kerrassaan upeaa!

Todellakin voin myös naisille todeta, että pelkkää seksiä hakeva mies netistä voi olla kyllä ihan taivaallisen mahtava rakastaja. AAH! Vieläkin kylmät väreet menee, olihan tänään kyydit! Mites teillä?

Kommentit