Firstdeitin esittely

Lupasin Teille kertoa Firstdate-deittipalvelusta. Olen ollut sinne rekisteröityneenä muutaman kuukauden ja tavannut nyt 5 miestä. Miehet ovat pääasiassa jutellessani etsineet oikeaa suhdetta, toisin kuin minä, mutta kyllä heille on seksikin kelvannut :´D. Eli sanoisin että seuraa tositarkoituksella etsiviä löytyy täältä enemmän kuin pelkkää seksiä etsiviä.

Tässäpä FirstDaten oma esittely: "Firstdate perustettiin 1. joulukuuta 2008 tavoitteena tehdä siitä Pohjoismaiden suurin deittisivusto. Tavoite saattaa tuntua kunnianhimoiselta, mutta voimme kuitenkin jo nyt muutaman vuoden sitkeän työn jälkeen olla ylpeitä siitä, että sivustomme kerää enemmän kävijöitä kuin mikään muu pohjoismaalainen deittisivusto yli 1 miljoonalla (!) jäsenellä ja yli 20 000 tilaajalla. Noin 100 000 sinkkua vierailee Firstdate-sivustolla päivittäin ja palveluun liittyy uusi jäsen joka 30. sekunti. Millään muulla deittisivustolla ei ole päivittäin niin paljon sinkkuja kuin Suomen, Ruotsin, Tanskan, Norjan ja Islannin Firstdatessa. Jopa 82% Firstdaten Kultajäsenistä tapaa jonkun, josta pitää. Koska meillä on niin paljon jäseniä, jotka todella tapaavat toisensa, olemme ottaneet käyttöön ainutlaatuisen Treffitakuun. Se merkitsee sitä, että jos olet ollut Kultajäsen vähintään 6 kuukautta etkä olet tavannut ketään, josta pidät, saat meiltä kaikki rahasi takaisin. Samantyyppisiä palveluita on paljon, mutta uskomme ja toivomme, että olemme onnistuneet kehittämään paremman palvelun, jossa on enemmän jännittäviä toimintoja, joiden ansiosta sinun on helpompi ja hauskempi alkaa deittailla kauttamme jonkun mukavan henkilön kanssa. Kiinnitämme myös paljon huomiota tietojen luottamuksellisuuteen ja Sinun tietoturvaasi. Meidän jäsenenämme voit aina tuntea olosi turvalliseksi. Jos sinulla on kysyttävää tai mielipiteitä palvelustamme, olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Kuuntelemme erittäin herkällä korvalla rakkaita jäseniämme, sillä juuri teidän toiveenne ja mielipiteenne voivat tehdä palvelusta vieläkin paremman. Seuraava tavoitteemme on kehittyä Euroopan johtavaksi deittisivustoksi, mutta ensin meistä tulee Pohjoismaiden paras deittisivusto!"

Itse olen jäsenyydestä maksanut, mutta rekisteröityä voi ilmaiseksi. Joka päivä palveluun on kirjautuneena 200000-300000 sinkkua joten jokaiselle löytyy varmasti joku. Omat kokemukset siis: mukavia, kunnollisen oloisia miehiä. Pientä ihastumista tuli erään kanssa, mutta muutoin olen lähinnä seksiä halunnut ja siitä on yhdessä sovittu etukäteen. yhtään epätoivoista kähmijää en ole tavannut, vaan kaikki ovat olleet fiksuja ja kivoja ja mukiinmenevän näköisiä. Siis varsin ok, ja siksi edelleen olen rekisteröitynyt palveluun. Jos siis etsit seuraa tositarkoituksella tai vähemmän tositarkoituksella, täältä löydät vapaita, huikeita tyyppejä kuten minut. Rekisteröidy heti!



Sinkkuja yhteensä: 1020399. Liity ilmaiseksi heti!

Kommentit