8 syytä miksi sinkkumies ei saa seksiä

Guyism on suosittu sivusto, josta löytyy miehille vinkkejä jokaiseen tilanteeseen. Sivuston mukaan on olemassa muutamia helppoja kikkoja siihen, kuinka tehdä itsestään himoittavan seksikumppania etsiessään. Allekirjoittaisitko sinä sivuston ohjeet?

1. Keskustelutaidoissasi saattaa olla parantamisen varaa. Kehuminen vie pitkälle. Yritä myös keskustella naisen kanssa sellaisista asioista, joista tiedät ja joiden suhteen olet intohimoinen. Se paistaa läpi ja tekee vaikutuksen. Muista kysellä naisen elämästä ja mielenkiinnon kohteista aidosti kiinnostuneena.

2. Et ole tarpeeksi aggressiivinen. Naiseen ei toki kuulu käydä käsiksi kuin luolamies konsanaan, mutta hänen täytyy myös saada varmuus siitä, että olet todella kiinnostunut hänestä.

3. Olet liian aggressiivinen. Yksikään nainen ei halua tuntea olevansa lutka, joten älä anna hänen huomata, mikäli pidät häntä varmana nakkina.

4. Olet valmis olemaan spontaani. Monesti sinua saattaa onnistaa juuri silloin kun sitä vähiten odotat.

5. Pidä huoli hygieniastasi, asunnostasi ja autostasi. Likainen ulkomuoto missään näistä kolmesta ei tee vaikutusta naiseen.

6. Älä rupea kaveriksi. Älä ostele naiselle tavaroita ja tee hänelle palveluksia, jos haluat pelkkää seksiä. Pian huomaat olevasi seurustelukumppani tai pahimmillaan pelkkä ystävä.

7. Hio tekniikkaasi. Älä tartu suoraan kiinni himoitsemasi naisen tisseihin, vaan aloita vaikka hellällä puraisulla korvannipukasta.

8. Laske standardejasi. Petikumppanin ei ole pakko olla huippumalli.

Mitä mieltä olette? Pitääkö nämä paikkaansa? Vai antaisitko toisenlaisen ohjeen sinkkumiehelle, joka kokee ettei saa seksiä?




PS. Täältä saa:

Kommentit

  1. Naiset ovat monimutkaisia mutta niin ihania. Kiitos näistä vinkeistä. Toivottavasti näillä onnistuu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti