Sinkkuneidon kuulumisia

Täytyy vähän päivittää omiakin kuulumisia välillä...

Eli olen hieman ihastunut tähän "herrasmieheen", josta kerroin, seksi on erinomaista ja hän on kaikinpuolin mukava. Olemme olleet yhteydessä ja tavanneet pari kertaa seksin ja jutustelun merkeissä, mutta en rohkene ehdottaa sen kummempaa, koska epäilen, että hän saattaa olla varattu... Olemme tavanneet seksisivuston kautta. Täytyy katsoa eteneekö homma millekään asteelle, vai oliko kaikki vain sitä, ja suoraan sanoen erinomaista itseään.

Tässä välissä voi tietenkin nettideittailla myös muiden kanssa, ja tapaillakin. Vaikka joku tuntuu hyvältä, niin ei se tarkoita ettei joku muukin tuntuisi. Olen nyt kuitenkin liikkunut enemmänkin tuolla FirstDaten ja Match.com – Liity tänään ilmaiseksi! sivuilla, että jos sitten kuitenkin välillä varmistuisi, että vastapuoli on vapaa jos kolahtaa...seksiä saa kyllä sieltäkin taatusti.

Näillä mennään tällä hetkellä. Seksiä tekee koko ajan yhä mieli. En tiedä onko se nymfomaniaa jos on pakko saada joka päivä, ja monta kertaa, ja joka välissä. Onneksi minulla on myös päiviä, jolloin olen menossa niin paljon, etten kertakaikkiaan ehdi. Muutenhan elämä olisi pelkkää seksiä. Olisiko se lopulta mikään paha juttu sekään?

Kommentit